Nagyon szeretem a csirkecombokat. Sütve, rántva, mindenhogy! Ha te is imádod, ki kell próbálnod az alábbi extra könnyű receptet. 🙂
KEMENCÉBEN SÜLT SZEZÁMMAGOS CSIRKECOMBOK
6-8 db combhoz
Elkészítési idő: kb. 40 perc
Melegítsük elő a sütőt 200 °C-ra.
Egy tepsibe rakd bele a combokat, a bőrös felével felfele. (Nyugodtan fóliázd ki a tepsit, hogy könnyű legyen takarítani.)
Egy kicsi tálban vagy egy üveg mérőedényben, habverővel verd össze a fokhagymát, a gyömbért a mézet, a szója szószt és a rizsecetet. Öntsd a pácot a combokra, és győződj meg arról, hogy a pác minden combot beborít. Fűszerezd be őket a frissen őrölt borssal.
Süsd őket amíg a combok megpirulnak, ez kb. 30-40 perc. A sütés felénél újra megkenjük a combokat a páccal. Amikor ropogósra sült át, vedd ki a kemencéből, és bőségesen szórd meg a pirított szezámmaggal. Ha szükséges, díszítsük zöldhagymával, és élvezzük a ropogós csirkecombokat!